„Išbandyk ir džiaukis savimi!”

Kūno kultūros ir sporto departamento prie Lietuvos Respublikos Vyriausybės remiamą projektą „Išbandyk ir džiaukis savimi!“ organizuoja ir vykdo VšĮ „Turiningas laisvalaikis“.

„Išbandyk ir džiaukis savimi!“- tai sveikatingumo  ir aktyvaus gyvenimo įgūdžių skatinimo projektas vaikams, jaunimui ir suaugusiems.

Projekto uždaviniai:

  • Skleisti informaciją apie aktyvaus ir turiningo laisvalaikio galimybes atvirose ir uždarose patalpose;
  • Supažindinti su naujomis sveikatą stiprinančiomis veiklos formomis ir jų pritaikymo galimybėmis;
  • Skatinti įtvirtinti ilgalaikius aktyvaus gyvenimo įgūdžius vaikų, jaunimo ir suaugusiųjų tarpe;

2014 m. rugsėjo-gruodžio mėnesiais Vilniaus miesto gyventojus kviesime išbandyti aktyvias fizines veiklas atvirose erdvėse bei uždarose patalpose:

Pėsčiųjų žygiai  Naujosios Vilnios apylinkėse bei Pavilnio regioniniame parke. Šių žygių metu bus mokoma naudotis ėjimo (trackingo) lazdomis, taip pat bus vykdomos mankštos panaudojant ėjimo lazdas arba įrengtose atvirose treniruoklių aikštelėse. Pėsčiųjų žygiai vyks rugsėjo-spalio mėnesių savaitgaliais.

Pilateso mankštos suaugusiems. Užsiėmimų metu dalyviai susipažins su Pilateso mankštos principais bei sužinos, kokius pratimus ir kaip galima prasmingai integruoti kasdieninėje darbo ir poilsio veikloje. Užsiėmimai vyks Naujosios Vilnios kultūros centre.

Linijiniai šokiai- tai aktyvi ir turininga veikla, tinkanti visiems: vaikams, jaunimui ir suaugusiems. Užsiėmimų metu dalyviai išmoks keletą skirtingų stilių šokių bei susipažins su šokių pritaikymo galimybėmis aktyviam ir turiningam laisvalaikiui, įvairiems šeimos ar darbo teminiams renginiams. Linijinių šokių užsiėmimai bus vykdomi atskirose grupėse: vaikams-  Vilniaus „Atžalyno“ pradinėje mokykloje-darželyje, jaunimui ir suaugusiems - Naujosios Vilnios kultūros centre. Projekto dalyviams bus sudarytos sąlygos pasirodyti Naujosios Vilnios kultūros centro organizuojamuose renginiuose.

Ateityje projekto dalyviai galės užsiimti išmoktomis veiklomis tiek individualiai, tiek grupiniuose VšĮ „Turiningas laisvalaikis“ organizuojamuose užsiėmimuose.

Projekto rėmėjas:sporto dep

Projekto partneriai:

Vilniaus „Atžalyno“ pradinė mokykla-darželis

Naujosios Vilnios kultūros centras

Žurnalas „Šeimos sveikata“

Informacija apie svetainę

Visas svetainės turinys priklauso Viešajai įstaigai "Turiningas laisvalaikis". Norint jį panaudoti kitur būtina gauti svetainės administracijos leidimą. Publikuojant šioje svetainėje paskelbtą informaciją yra būtina nurodyti svetainę , kaip informacijos šaltinį su nuoroda į ją. Dėl papildomos informacijos ir sąlygų suderinimo galima kreiptis adresu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. 

store1